De coaches van Droomdetectives:

Marjolein

Naast mijn eigen praktijk als droomdetective, werk ik als coach en docent aan de opleiding Communicatie van de Hogeschoolvan Amsterdam. Ook ben ik moeder in een samengesteld gezin met drie kinderen.

In de praktijk van Droomdetectives combineer ik mijn masteropleiding Informatiekunde met mijn bacheloropleiding Psychosynthese. De opleiding tot psychosyntheticus is een vijfjarige opleiding die zich richt op problemen bij individuen en organisaties. Daarmee combineert het elementen van organisatiekunde enerzijds en psychologie anderzijds en is het gericht op groei van organisaties en het individu.

Zowel op de hogeschool als in mijn eigen praktijk ben ik op zoek naar de potentie in mensen en naar manieren om die te activeren en in de wereld te brengen. Wat ik daarbij het meest gebruik is de verbeelding, intuïtie en de verschillende soorten van de wil. Dromen hebben scheppingskracht. Daarmee gaan we als nieuwsgierige reizigers op zoek naar de mogelijkheden die ieder uniek mens tot zijn beschikking heeft.

Mark

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Mijn lijfspreuk geldt niet alleen voor teams, maar ook voor jou. Allemaal hebben we soms iemand nodig om onze dromen, onze diepste verlangens en behoeften te onderzoeken. Stilstaan om daarna met nieuwe energie en een nieuw perspectief je weg te vervolgen. Ik breng je dichter bij jezelf. Naar die plek waar je het weer weet.

Mark is psychosyntheticus voor Droomdetectives en directeur van Bevlogen Teams. Hij werkte langdurig als adviseur en manager voor Schiphol Group en komt nu op vele plaatsen waar hij bevlogenheid aanwakkert.

Onze coaches voldoen aan de onderstaande eisen:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring
  • Een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Een afgeronde opleiding op het gebied van coaching of loopbaanadvies
  • Minimaal 2 jaar ervaring als coach of loopbaanadviseur

Regelmatig volgen onze coaches trainingen en workshops om hun kennis en ervaring te verhogen. Daarnaast hebben zij periodiek intervisie met collega coaches en trainers om van elkaar te leren.